Fälgar – Kom in till oss och snygga till bilen!

Behöver ditt fordon nya fälgar?

Känner du dig osäker på vilka du ska välja? Kom hit till AB Åströms Sanda i Klintehamn, Gotland, och välj bland fälgar av högsta standard! Vi guidar dig gärna i ditt beslut och ser till så att du blir nöjd med ditt val.

Stort urval av fälgar

Vi har bredaste sortimentet på Gotland och är stolta över vår erfarna personal! Vårt mål är att överträffa våra kunders förväntningar genom att erbjuda fälgar som förbättrar ditt fordon samtidigt som de gör det snyggare. Detta i kombination med vår professionella service gör oss oslagbara!

Fälgar från kvalitetsmärken

AB Åströms Sanda ställer höga kvalitetskrav på alla fälgar vi köper in och väljer endast välkända varumärken. Hos oss kan du till exempel köpa fälgar från Aez, Dots, BBS, Denzent, Mak, Oz, Breyton, Nitro och Image.

Fälgar – kort fakta

Ett däck och dess fälg skapar en enhet – hjulet. Det är väldigt viktigt att välja rätt däck och rätt fälgar för att bilen ska få rätt egenskaper. Vi hjälper dig gärna att välja ut vilka fälgar ditt fordon ska ha.

Fälgar kan delas in i två kategorier – stålfälg och lättmetallfälg. AB Åströms Sanda i Klintehamn, Gotland har båda sorterna och har ett varierat sortiment med fälgar i olika storlekar och varianter. .

Den vanligaste av dessa två kategorier är stålfälgen och de flesta fordon, särskilt små bilar, är utrustade med den. Kör du vanligtvis på vägar som inte är asfalterade? Då bör du överväga att investera i stålfälgar eftersom de är mer robusta.

Fälgar av lättmetall blir allt vanligare och många fordon utrustas med dessa. Många väljer den här sorten när de vill ha lättare och mer hållbara fälgar.

Behöver ditt fordon nya fälgar? Vi har bredaste sortimentet av fälgar på Gotland och vill erbjuda fälgar som förbättrar ditt fordon samtidigt som de gör det snyggare.

Försäljning av fälgar från välkända varumärken som till exempel Aez, Denzent, Breyton, Nitro och Oz. Vi finns i Klintehamn på Gotland.