Däckhotell & Däckskifte

Behöver du byta däck till vinterdäck eller lagra dina sommardäck på däckhotell?

AB Åströms Sanda är experter på däck och har ett stort sortiment från välkända märken! Via vår däckförsäljning kan du till exempel köpa däck från Michelin, Hankook, Nokian och Continental.

Vi erbjuder även däckbyte på Gotland och har ett modernt däckhotell för säker förvaring. AB Åströms Sanda – din däckverkstad i Klintehamn, Gotland!

Våra bilmekaniker har mångårig branscherfarenhet och det har gett oss gedigna kunskaper om allt som har med däck att göra! Du kan känna dig trygg när du besöker vår däckverkstad – vi lovar att lägga allt fokus på dig och ditt fordon!

Däckhotell

Har du ledsnat på att släpa på smutsiga och tunga däck till och från verkstaden? Tycker du att däcken tar upp för mycket plats där hemma? AB Åströms Sanda erbjuder den perfekta lösningen – använd vårt moderna och säkra däckhotell för däckförvaring på Gotland! Det är den perfekta platsen att förvara däcken på när årstiderna skiftar.

Vi tar hand om dina sommardäck och vinterdäck och ser till så att de förvaras under rätt förhållanden på vårt däckhotell på Gotland i Visby. Innan de placeras i däckhotellet så rengörs och kontrolleras de noggrant. Förläng däckens livslängd och lämna in dem hos oss!

Däckskifte – Byta däck

Oavsett vilken sorts däck du behöver så har vi på AB Åströms Sanda det! Varför ska man göra det själv när vi skiftar dina däck och ser till så att däcken får rätt lufttryck, ser till att bultarna blir ordentligt åtdragna och att mönsterdjupet är godkänt på däcken. Allt för din trygghet- och säkerhetsskull.

Vi som arbetar här i AB Åströms Sandas däckverkstad delar gärna med oss av våra expertkunskaper till dig! Vi fixar hjulinställning för dig när du byter dina däck hos oss på plats i Gotland, Visby!

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post om du vill veta mer om vår däckförsäljning, vårt däckhotell eller om vår service här i Klintehamn, Gotland! Vi ser framemot att få svara på dina frågor.

Nu kan du boka däckskifte

 

Boka här