Batterier

”Banner Running Bull Batterier – Pålitlig Kraft för Din Bil”

Välkommen till vår exklusiva sida för Banner Running Bull batterier, en symbol för pålitlighet och prestanda. Dessa batterier är speciellt utformade för moderna fordon med start/stopp-system och erbjuder enastående energiåtervinning och kallstartegenskaper. Med Banner Running Bull, utrustar du ditt fordon med en av marknadens mest avancerade batteritekniker.

Banner Running Bull AGM (Absorbent Glass Mat) batterier är kända för sin enastående kvalitet och prestanda. De är särskilt lämpliga för bilar i mellan- till premiumklassen, och erbjuder upp till 360,000 motorstarter med en kapacitet som sträcker sig från 50Ah till 105Ah. Detta gör dem till ett idealiskt val för fordon med höga energibehov.

Dessa batterier är konstruerade för att ge tre gånger längre cykellivslängd jämfört med konventionella bly-syra batterier. De är också helt underhållsfria tack vare deras recombining teknologi och är läckagesäkra, vilket gör dem säkra och pålitliga för långvarig användning. Med högsta V3 vibrationsmotstånd är de robusta och tåliga även under de tuffaste förhållandena.

Banner Running Bull batterierna har en nominell spänning på 12V, med en kallstartström på 640A för AGM 560 01 modellen. Deras fysiska dimensioner inkluderar en maximal längd på 241mm, bredd på 175mm och en höjd på 190mm, vilket gör dem kompatibla med många fordonstyper.

När du uppgraderar till en Running Bull AGM, kom ihåg att inte överskrida den maximala laddningsspänningen på 14,8V och använd endast spänningsreglerade laddare med ett IU-karakteristiskt och AGM/GEL-laddningsprogram. Det är viktigt att inte öppna skruvarna på batteriet, eftersom detta kan leda till en obalans i väte-syre förhållandet och en förlust av prestanda.

Kort sagt, Banner Running Bull batterier är ett förstklassigt val för dig som söker prestanda, pålitlighet och miljövänlighet i ditt fordon. Oavsett din körstil eller fordonstyp, låt Banner Running Bull leda vägen med sin överlägsna teknologi och hållbarhet.

Endast ett sökresultat