Däckverkstad

Behöver du en däckverkstad med service och produkter av högsta kvalitet?

AB Åströms Sanda är experter på däck och har ett stort sortiment från välkända märken! Via vår däckförsäljning kan du till exempel köpa däck från Michelin, Hankook, Nokian och Continental.

Vi erbjuder även däckbyte och vulkning samt har ett modernt däckhotell för säker förvaring. AB Åströms Sanda – din däckverkstad i Klintehamn, Gotland!

Våra bilmekaniker har mångårig branscherfarenhet och det har gett oss gedigna kunskaper om allt som har med däck att göra! Du kan känna dig trygg när du besöker vår däckverkstad – vi lovar att lägga allt fokus på dig och ditt fordon!

Däckförsäljning och däckservice

Oavsett vilken sorts däck du behöver så har vi på AB Åströms Sanda det! I anslutning till däckverkstaden finns ett stort lager där vi till exempel förvarar nya däck till skottkärran, nya entreprenaddäck samt vinterdäck eller sommardäck. Vi har även däck till personbilar och kan bland annat erbjuda från 10″ och uppåt.

Vad ska man tänka på när det är dags att köpa däck i vår däckverkstad Gotland? Det finns många faktorer som påverkar ditt val och du bör till exempel ta hänsyn till bilmärke och bilmodell, ditt sätt att köra, hur du använder din bil, var du bor och vilken kvalitet du vill ha. Kör du långt och mest på motorvägar? I så fall kan det vara lämpligt att titta på däck som ger så mycket komfort som möjligt. Använder du bilen i stadstrafik? Då bör du satsa på däck med bra bromsförmåga.

Vi som arbetar här i AB Åströms Sandas däckverkstad delar gärna med oss av våra expertkunskaper till dig! Känner du dig osäker på vilka däck just du ska satsa på? Kom hit och låt oss hitta däcken som passar dina behov! Vi kan förse er med däck redan samma dag.

Vulkning

Ibland kan det vara läge att laga däcken istället för att köpa nya. AB Åströms Sanda är en mångsidig däckverkstad och erbjuder därför vulkning, eller vulkanisering som det egentligen heter.

När vulkning utförs så hettar man upp gummi och gör den starkare med hjälp av svavel. Vi använder vulkning när vi ska reparera hål i däck av olika slag. Det är ett utmärkt alternativ när du vill spara pengar!

Om dina däck drabbats av punktering så rekommenderar vi att du hör av dig till oss! Vi lagar punkteringen och säljer även olika sorters tillbehör som till exempel punkterings-kit och slangar.

Däckhotell

Har du ledsnat på att släpa på smutsiga och tunga däck till och från verkstaden? Tycker du att däcken tar upp för mycket plats där hemma? AB Åströms Sanda erbjuder den perfekta lösningen – använd vårt moderna och säkra däckhotell! Det är den perfekta platsen att förvara däcken på när årstiderna skiftar.

Vi tar hand om dina sommar- och vinterdäck och ser till så att de förvaras under rätt förhållanden. Innan de placeras i däckhotellet så rengörs och kontrolleras de noggrant. Förläng däckens livslängd och lämna in dem hos oss!

Om dina däck drabbats av punktering så rekommenderar vi att du hör av dig till oss! Vi lagar punkteringen och säljer även olika sorters tillbehör som till exempel punkterings-kit och slangar.

Kontakt

Tveka inte att kontakta oss via telefon eller e-post om du vill veta mer om vår däckförsäljning, vårt däckhotell eller om vår service här i Klintehamn, Gotland! Vi ser framemot att få svara på dina frågor.

Nu kan du boka däckskifte

Lördagsöppet den 10/4 09:00-13:00.

Boka här

Däckverkstad i Klintehamn med däckförsäljning, däckhotell och försäljning av tillbehör. Erbjuder även lagning av punkteringar och rådgivning vid inköp..

Om dina däck drabbats av punktering så rekommenderar vi att du hör av dig till oss! Vi använder vulkning när vi ska reparera hål i däck av olika slag. Det är ett utmärkt alternativ när du vill spara pengar!